Website Logo

Maatwerk

Ieder produkt die we maken is op gebaseerd op specificaties die door onze klanten worden toegeleverd, hierdoor is iedere kabel op maat gemaakt. Omdat iedere kabel uniek is en slechts gebruikt kan worden voor een enkele toepassing geloven wij niet in het concept minimum order aantal. Dus we leveren vanaf 1 stuks ongeacht of het nu een ingewikkelde of uiterst simpel produkt betreft.

Een ander aspect die door iedere klant belangrijk wordt gevonden zijn flexibele levertijden, of beter gezegd, snelle levertijden. We zijn weliswaar beperkt door onze voorraadposities en levertijden van onderdelen, maar we streven altijd ernaar om direct te handelen wanneer dat nodig is. We zien onmogelijkheden altijd als uitdaging om het toch mogelijk te maken.

Het enige wat geen maatwerk is, maar universeel is het volgende;

Kwaliteit is een constante uitdaging wat veel verder gaat dan alleen testen. Het fundament onder kwaliteit wordt bepaald in welke mate wij begrip hebben van de beperkingen die we als mens hebben. Door constant productieprocedures te ontwikkelen, door constant onze machines goed te onderhouden en waar nodig te vervangen, door constant onszelf te scholen, maar vooral door respect te hebben en te houden voor de producten die we maken en voor de klanten voor wie we onze producten maken leggen we een hele hoge lat waar het gaat om kwaliteit. De laatste fase is de test, waar mogelijk worden verbindingen electrisch getest, waar niet mogelijk visueel.